Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Олімпіада-2016. Харків’яни вступили в боротьбу у чотирьох номінаціях

Олімпіада-2016. Харків’яни вступили в боротьбу у чотирьох номінаціях

За підсумками перших трьох днів Ігор харківські спортсмени змагатимуться у стрільбі з лука, спортивній гімнастиці, тенісі та настільному тенісі.

Лучник Віктор Рубан успішно пройшов кваліфікаційний раунд та 8 серпня боротиметься за вихід в 1/32 фіналу особистих чоловічих змагань проти суперника з Індонезії.

Успішно подолала командний кваліфікаційний раунд і чоловіча збірна України зі спортивної гімнастики, до складу якої входить харків'янин Владислав Грико. Фінал командних змагань відбудеться 8 серпня.

В настільному тенісі Тетяна Біленко впевнено вийшла до третього раунду, перемігши з рахунком 4:0 чеську спортсменку Івету Ваценовську та 8 серпня за вихід до чвертьфіналу боротиметься із суперницею з Гонконгу.

На Олімпіаді вже були розіграні 15 комплектів нагород. Увійти до числа призерів українським спортсменам поки не вдалося. За підсумками трьох днів змагань в лідерах медального заліку збірна США, на рахунку якої - 3 золоті, 5 срібних і 4 бронзові медалі. Також по три золоті медалі завоювали збірні Китаю та Австралії, які ділять між собою, відповідно, друге і третє місце. Про це повідомляють у Департаменті у справах молоді та спорту ХОДА.