Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Євгенія Шахненка просили допомогти відновити електропостачання

Євгенія Шахненка просили допомогти відновити електропостачання

5 серпня заступник голови ХОДА провів особистий прийом громадян.

Жителі області зверталися до Євгенія Шахненка за допомогою у вирішенні житлово-комунальних та соціально-побутових проблем. Так, мешканці Дергачівського району розповіли про незадовільний стан багатоквартирного будинку, в якому вони проживають. Також жителі населеного пункту поскаржилися на якість місцевих доріг.

Євгеній Шахненко пообіцяв розібратися в ситуації та надати відповідну допомогу в ремонті будинку та дороги.

Також до заступника керівника області звернувся колишній працівник ДП «ХЕМЗ» з проханням про відновлення подачі електрики до його житла. За словами заявника, він не має заборгованості за користування цією послугою.

«На ваш захист від імені обласної державної адміністрації ми підготуємо лист і звернемося в прокуратуру про незаконні дії балансоутримувачів будинку. Цю ситуацію контролюватиме також Департамент ЖКГ та розвитку інфраструктури», - повідомив Євгеній Шахненко.

У ході прийому жителі області також просили допомогти відновити роботу системи опалення та газового котла й надати роз'яснення щодо передбаченої компенсації на придбання житла учасникам АТО.

Усі, хто прийшов на прийом до заступника голови ХОДА, за потребою, отримали консультації керівників профільних департаментів облдержадміністрації. Питання, які потребують детального вивчення, Євгеній Шахненко взяв під особистий контроль.