Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Марк Беккер провів особистий прийом громадян

Марк Беккер провів особистий прийом громадян

Більшість мешканців Харківщини, які прийшли на прийом до заступника голови ХОДА 3 серпня, зверталися з питань земельного характеру.

Зокрема, учасниця садового товариства «ФЕД» попросила допомогти у вирішенні проблеми, яка виникла через неправильно визначені координати ділянок: її ділянка повністю перетнулася із сусідською. За словами жінки, для того, щоб переоформити документи належним чином, необхідно заплатити більше 1 тис. грн. Платити, наполягає заявниця, має той фахівець, який допустився помилок при визначенні координат.

Мешканка Золочівського району попросила усунути перепони в оформленні документів на землю, яку надали в користування її діду: остаточно узаконити ділянку не можуть вже кілька років.

Інша заявниця попросила допомогти оформити договір купівлі земельної ділянки, яку орендує вже кілька років. На території у 6 соток побудована кав’ярня, але значного прибутку, за словами господарки, заклад не приносить, оскільки знаходиться за межами населеного пункту, поблизу кордону. Тому сплачувати оренду жінці важко.

Мешканець Дергачівського району звернувся щодо оформлення договору оренди земельної ділянки, на якій знаходиться його магазин.

Щодо всіх питання стосовно використання земель та оформлення документів Марк Беккер пообіцяв надати допомогу в межах компетенції обласної адміністрації.

Також до заступника голови ХОДА звернулася група мисливців з Балаклійського району з питання закріплення мисливських угідь за мисливським товариством «Лотос».

Марк Беккер зауважив, що надання угідь в користування - повноваження обласної ради та порадив мисливцям якнайшвидше оформити всі необхідні документа та подати їх на розгляд сесії облради.

За необхідності, всі, хто прийшов на прийом громадян, отримали консультації керівників профільних підрозділів облдержадміністрації.

Більше фото