Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Райони області продовжують підготовку до опалювального сезону

Райони області продовжують підготовку до опалювального сезону

Про готовність до зими господарського комплексу та об'єктів соціальної сфери Зачепилівського, Кегичівського та Красноградського районів говорили під час виїзного засідання обласного штабу ХОДА.

Захід під керівництвом директора Департаменту житлово-комунального господарства та розвитку інфраструктури облдержадміністрації Сергія Магдисюка відбувся 21 липня. Він зазначив, що засідання виїзних штабів з цього питання проходили за графіком і вже відбулися практично у всіх районах області.

«Наступного тижня, згідно з графіком, ми завершимо виїзні засідання аналізом проведених заходів з підготовки до опалювального сезону в місті Ізюм, Ізюмському та Борівському районах, - повідомив Сергій Магдисюк. - Зазначу, що станом на 15 липня плановий показник підготовки об'єктів житлово-комунального господарства в області склав 50%».

В цілому директор департаменту високо оцінив роботу з підготовки до осінньо-зимового періоду в трьох районах.

«Підготовка житлово-комунального господарства в цих районах проходить з випередженням графіку. На Красноградщині об'єкти теплопостачання до роботи в зимовий період підготовлені майже на 60%. З 15 котелень підготовлено 9», - сказав у своєму виступі Сергій Магдисюк.

Також директор департаменту відзначив роботу керівників Красноградського району з оснащення багатоквартирних житлових будинків приладами обліку теплової енергії. Так, за його словами, в травні поточного року за рахунок коштів районного бюджету в сумі 195 тис. грн було придбано 13 приладів обліку теплової енергії, які були встановлені в 9 житлових багатоквартирних будинках в червні і 4-х будинках в липні.

Наприкінці наради Сергій Магдисюк нагадав, що підсумки виконаної роботи з підготовки будуть зроблені у вересні-жовтні під час проведення кущових засідань обласного штабу.