Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

МЗС започаткувало проект #ThisIsUkraine

МЗС започаткувало проект #ThisIsUkraine

На конкурс приймаються відео маловідомих місць України, які варто відвідати.

Проект присвячений 25-й річниці незалежності України.

«Впевнені, що ви багато подорожуєте Україною та знаєте безліч унікальних місць, які не знайти у жодному туристичному путівнику, але які варто побачити на власні очі, - розповідають у міністерстві. - Разом з МЗС ви можете поділитися своїми враженнями з іноземцями та показати - якою різноманітною та багатогранною є Україна».

Умови конкурсу:

- під час подорожі Україною зніміть 15-секундне відео з краєвидом місця, про яке ви хотіли б розказати;

- готові відео надсилайте на електронну адресу МЗС: press2@mfa.gov.ua або розміщуйте їх на своїх акаунтах в Facebook чи Instagram, додавши опис місця та хештег #ThisIsUkraine;

- виграйте можливість взяти участь в урочистих заходах МЗС з нагоди 25-ї річниці незалежності України та отримати подарунок від Міністра закордонних справ України Павла Клімкіна.

Крім того, на завершення конкурсу буде відібрано 25 найкращих відео для створення інтерактивного туристичного путівника маловідомими місцями України, які варто відвідати.

У День незалежності України МЗС презентує результати проекту на своїх офіційних сторінках в соціальних мережах.

В міністерстві зауважують: беручи участь у конкурсі, ви надаєте дозвіл на обробку ваших відеоматеріалів та їх подальше використання у іміджевих проектах МЗС та закордонних дипломатичних установ України.