Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Мешканці Харківщини звернулися до Євгенія Шахненка з проханням вирішити житлові проблеми

Мешканці Харківщини звернулися до Євгенія Шахненка з проханням вирішити житлові проблеми

15 липня заступник голови ХОДА провів особистий прийом громадян.

Мешканці області зверталися до Євгенія Шахненка за допомогою у вирішенні житлово-комунальних та соціально-побутових проблем. Одне з питань стосувалося відновлення подачі електрики в житло заявниці. За словами жінки, з цією проблемою вона не може розібратися вже кілька місяців.

Заступник голови ХОДА зазначив, що питання перебуває на контролі у відповідних фахівців і буде вирішено вже найближчим часом.

Також на прийом звернулися члени ініціативної групи, яка представляє інвесторів-власників квартир в недобудованому будинку в Харкові, з проханням розібратися в питанні про шахрайські, на думку заявників, дії при будівництві багатоквартирного будинку.

«Я хочу вас запевнити - будинок буде зданий в експлуатацію. Це питання знаходиться на моєму особистому контролі. І я впевнений, ми разом з вами доб'ємося законного вирішення цієї проблеми», - зазначив Євгеній Шахненко.

Ще одне прохання стосувалося відведення дощових вод від житла. Зі слів заявниці, в іншому випадку її будинок може завалитися.

Заступник голови ХОДА пояснив, що на ці роботи вже виділено необхідне фінансування, і до зими проблема буде вирішена.

В ході прийому жителі області також просили допомогти у вирішенні земельних та побутових питань.

Всі, хто прийшов на прийом до заступника голови ХОДА, в разі потреби, отримали консультації керівників профільних департаментів облдержадміністрації. Питання, які потребують детального вивчення, Євгеній Шахненко взяв під особистий контроль.