Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На військову службу за контрактом вступили 820 мешканців Харківщини

На військову службу за контрактом вступили 820 мешканців Харківщини

Питання відбору громадян на військову службу за контрактом обговорили під час селекторної наради під керівництвом заступника голови - керівника апарату ХОДА Вячеслава Аббакумова.

У нараді взяли участь голови районних адміністрацій області та представники військових комісаріатів.

За словами заступника військового комісара Харківського обласного військового комісаріату Миколи Музінцева, планове завдання по відбору кандидатів на військову службу за контрактом у 2 кварталі 2016 року виконано на 100%, за цей час службу по контракту обрали 820 чоловік.

«Найкраще організована робота по відбору кандидатів на військову службу за контрактом у Балаклійському (143% від планового завдання), Борівському (145%), Чугуєвському (144%), Сахновщинському (136%) районних військових комісаріатах», - зазначив Микола Музінцев.

Окрім того, у ході наради визначили планове завдання на липень з відбору громадян на військову службу за контрактом.

«Необхідно використовувати всі можливості ефективного залучення громадян на військову службу за контрактом. В першу чергу громадянам потрібно роз'яснювати переваги такої служби: це і висока заробітна плата, і всі соціальні гарантії. З цього питання військовим комісарам потрібно організувати ефективну співпрацю з районними державними адміністраціями, селищними радами та іншими місцевими органами державної влади,- зазначив Вячеслав Аббакумов. - Чим більше людей поповнять українську армію на умовах контракту, тим менше громадян потраплять під хвилю мобілізації».

Також у ході наради підбили підсумки проведення весняної призивної кампанії на строкову військову службу.