Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Великобурлуцький та Печенізький райони відзвітували про підготовку до опалювального сезону

Великобурлуцький та Печенізький райони відзвітували про підготовку до опалювального сезону

7 липня пройшло засідання обласного штабу з організації підготовки господарського комплексу та об’єктів соціальної сфери районів до сталого функціонування в осінньо-зимовий період 2016-2017 років.

Засідання пройшло під головуванням директора Департаменту житлово-комунального господарства ХОДА Сергія Магдисюка, за участю представників департаментів і управлінь обласної адміністрації.

Керівники Великобурлуцького та Печенізького районів доповіли про хід роботи з підготовки до наступного осінньо-зимового періоду. Особлива увага приділялася проблемним питанням, що виникають під час підготовки. Зокрема, йшлося про рівень розрахунків за газ та електроенергію установ, що фінансуються з районного бюджету. Також обговорили питання невідповідності діючих тарифів на житлово-комунальні послуги економічно обґрунтованим витратам на виробництво послуг, забезпечення котелень резервним електропостачанням на випадок надзвичайної ситуації та інше.

«Найбільшими проблемами двох віддалених районів є забезпечення питною водою і незадовільний стан автомобільних доріг, - зазначив Сергій Магдисюк. - Сьогодні потрібно зосередити увагу саме на цих питаннях і, в першу чергу, забезпечити ремонт доріг, по яких пролягають маршрути шкільних автобусів». 

За результатами штабів керівникам районів були надані відповідні рекомендації та доручення.

Підсумки виконаної роботи з підготовки підіб'ють у вересні, під час проведення підсумкових засідань обласного штабу.