Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

До Михайла Черняка звернулися за допомогою в лікуванні

До Михайла Черняка звернулися за допомогою в лікуванні

22 червня заступник голови ХОДА провів особистий прийом громадян.

Більшість мешканців області, які прийшли на прийом, просили надати  матеріальну допомогу.

Так, житель Харкова звернувся за допомогою в проведенні операції з корекції зору , а також попросив компенсувати кошти, витрачені на придбання кардіостимулятора.

Михайло Черняк пояснив чоловікові, що наразі область не отримує витратні матеріали на оперативне лікування катаракти за державними програмами.

«В обласній клінічній лікарні вас прооперують безкоштовно за умови, що ви самостійно придбаєте матеріали. Ми розглянемо ваше питання на обласній комісії з надання матеріальної допомоги і виділимо половину коштів, необхідних для операції, - близько 3 тис. грн», - пообіцяв заступник голови ХОДА.

За його словами, комісія розгляне також і питання відшкодування частини вартості кардіостимулятора, який чоловік вже купив самостійно.

Ще одна мешканка Харкова попросила заступника керівника області допомогти придбати слуховий апарат. Михайло Черняк також пообіцяв жінці, що комісія з надання матеріальної допомоги виділить їй половину необхідних коштів. Щодо виділення залишку суми заступник голови ХОДА в ході прийому домовився з керівництвом підприємства, на якому працює жінка.

Всі звернення громадян, які потребують матеріальної допомоги, будуть розглянуті профільною комісією. Тим, хто потребує лікування або обстеження, пообіцяли надати відповідну допомогу в обласних закладах охорони здоров’я.

За необхідності, всі, хто прийшов на прийом, отримали консультації керівників профільних департаментів ХОДА.

Більше фото