Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Райони Харківщини готуються до опалювального сезону

Райони Харківщини готуються до опалювального сезону

9 червня відбулися виїзні засідання обласного штабу з підготовки до опалювального сезону у Валківському, Коломацькому та Нововодолазькому районах.

Під час засідань керівництво райдержадміністрацій звітувало про проведену на сьогодні роботу з підготовки господарського комплексу та об’єктів соціальної сфери до сталого функціонування в осінньо-зимовий період 2016-2017 років.

Зокрема, були розглянуті проблемні питання, що виникають у ході підготовки: впровадження енергоефективних заходів, перехід низки об’єктів соціальної сфери на альтернативне паливо та індивідуальне опалення, проведення ремонту доріг загального користування місцевого значення, погашення заборгованості за енергоносії та взаємодія комунальних підприємств з виконавчою службою стосовно стягнення заборгованості. По вищезазначених питаннях було намічено шляхи їх вирішення.

Директор Департаменту житлово-комунального господарства та розвитку інфраструктури ХОДА Сергій Магдисюк зазначив, що робота з підготовки до роботи в осінньо-зимовий період 2016-2017 років у перевірених районах проходить задовільно, відповідно до складених графіків. Підсумки проведеної роботи з підготовки будуть підбиватись у вересні поточного року.