Харків’яни привезли медалі І Міжнародного чемпіонату з кулінарного і кондитерського мистецтва
Конкурс серед юніорів «BESTCookFESTJunior-2016» відбувся в місті Чернівці.
Учасниками цього міжнародного заходу стали молоді фахівці-кондитери з України, Сербії, Ізраїлю, Турції та Азербайджану.
Харків на конкурсі представляла команда Харківського торговельно-економічного коледжу КНТЕУ на чолі з директором Людмилою Радченко.
Оцінювали кондитерське та кулінарне мистецтво юніорів найтитулованіші шеф-кухарі і кондитери з Польщі, Ізраїлю, Сербії, Хорватії, Ісландії, Австрії, Албанії, Туреччини, Індії. Суддівську колегію очолив Президент та член Ради директорів Асоціації Taste of Peace Jerusalem, член Асоціації шеф-кухарів Ізраїлю Саркіс Якубян.
«У змаганнях чемпіонату кулінари і кондитери продемонстрували свої вміння, позмагалися із зарубіжними колегами, отримали нові знання та досвід, поспілкувавшись зі світовими зірками кулінарного та кондитерського мистецтва», - розповідають у КНТЕУ.
Команда коледжу брала участь у всіх номінаціях і привезла до Харкова 12 медалей: 2 золоті, 8 срібних та 2 бронзові. Крім того, харків’яни отримали ГРАН-ПРІ І Міжнародного чемпіонату з кулінарного і кондитерського мистецтва «BESTCookFESTJunior-2016».