Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Юлія Світлична передала побутове обладнання дитячому садку Краснокутського НВК №1

Юлія Світлична передала побутове обладнання дитячому садку Краснокутського НВК №1

У День захисту дітей перший заступник голови ХОДА привітала зі святом вихованців дитячого садка санаторного типу для дітей з ендокринними захворюваннями.

Юлія Світлична побажала успіхів у подальшому навчанні випускникам садочку, які в цьому році підуть до школи.

«Ви вже пройшли перший етап свого становлення і маєте змогу переступити інший поріг - поріг школи. Але, прошу, ніколи не забувайте своїх вихователів. Це люди, які вклали у вас стільки любові, скільки вкладають ваші батьки», - звернулася перший заступник голови ХОДА до малечі.

Вона повідомила колективу закладу, що, незважаючи на певні бюджетні складнощі, в цьому році дитячий садок фінансуватиметься з обласного бюджету в повному обсязі.

«У зв’язку зі змінами Бюджетного кодексу на обласний бюджет лягло додаткове навантаження, і низка спеціалізованих дошкільних закладів області опинилася під загрозою закриття, - пояснила Юлія Світлична. - Але за дорученням голови ХОДА Ігоря Райніна було вжито відповідні заходи, і кошти на утримання цих закладів були виділені у повному обсязі. Тож, колективи можуть не хвилюватися і спокійно працювати».

Під час святкового заходу в дитячому садку перший заступник голови ХОДА передала закладу подарунки - морозильну камеру та електричну сковороду об’ємом 36 літрів.

«Це - життєво необхідне обладнання для нашого харчоблоку, адже ми годуємо дітей 6 разів на день, і для цього необхідні відповідні умови. Наявне оснащення вже застаріло, і подарунки від обласної адміністрації дозволять нам готувати та зберігати їжу у належних умовах», - зазначила директор Краснокутського НВК №1 Оксана Карасик.

Більше фото