Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Дорогі земляки!

Дорогі земляки!

1 червня у світі відзначають День захисту дітей. Це - одна з найважливіших дат для нашого суспільства, адже сім'я та дитина є одвічними цінностями для українців. Турбуючись про дітей, ми закладаємо основи розвитку нашої держави, будуємо її майбутнє.

Створення умов для творчого й інтелектуального розвитку дітей є одним з головних пріоритетів діяльності обласної державної адміністрації. Наразі ми робимо все для того, щоб надати школярам можливості доступу до якісної освіти. В області поновлено дію програми «Шкільний автобус», другий рік поспіль виділяються кошти на закупівлю сучасного обладнання для учбових класів. Ефективність цієї роботи доводить перше місце в країні, яке Харківщина посідає за рівнем освіти.

Цього року на 60% збільшено обсяги коштів, які виділяються з обласного бюджету на літнє оздоровлення та відпочинок дітей пільгових категорій. У тому числі - безкоштовно відпочинуть літом і талановиті та обдаровані діти.

У цей день хочу побажати всім юним мешканцям Харківської області безхмарного й безтурботного дитинства та мирного неба над головою.

Голова Харківської обласної державної адміністрації Ігор Райнін