Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Черняк привітав випускників спортивного училища зі святом Останнього дзвоника

Михайло Черняк привітав випускників спортивного училища зі святом Останнього дзвоника

27 травня заступник голови ХОДА взяв участь в урочистостях, присвячених закінченню навчального року, в Харківському обласному училищі фізичної культури і спорту.

В цьому році училище фізкультури закінчують 67 випускників. 13 з них - майстри спорту, 27 - члени молодіжної збірної України. Крім того, серед випускників є кандидати в олімпійську збірну країни.

Михайло Черняк привітав випускників із закінченням навчання та побажав надалі досягати успіхів як у спорті, так і в житті.

«Ви обрали для себе непростий життєвий шлях, адже спорт - це завжди боротьба і зусилля над собою, це постійна необхідність працювати «через не можу». Це загартування стане у нагоді вам в житті, незалежно від того, підете ви далі спортивним шляхом або оберете інший напрямок. Я впевнений, що всі ви знайдете себе, тому що кожен з випускників цього училища - перш за все, особистість», - звернувся до молодих спортсменів заступник голови обласної державної адміністрації.

В ході заходу він також взяв участь у нагородженні кращих учнів училища - переможців спортивних змагань та учнівських олімпіад.