Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Звіт про проведення громадського обговорення

Переглянути

Додаток 1. Перелік адміністративних районів м. Харкова, перейменованих на  виконання Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки».

Додаток 2. Об’єкти  топоніміки  м. Харкова,перейменовані на  виконання Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки».

Додаток 3. Перелік станцій  Харківського метрополітену, перейменованих на  виконання Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки».

Додаток 4. Парки і сквери м. Харкова, перейменовані на  виконання Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки».

Додаток 5. Перелік об’єктів топоніміки у населених пунктах Харківської області, назви яких містять у собі символіку комуністичного тоталітарного режиму, які перейменовуються на виконання Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки».