Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Юристам пропонують очолити районні центри надання безоплатної правової допомоги

Юристам пропонують очолити районні центри надання безоплатної правової допомоги

Координаційний центр з надання правової допомоги Міністерства юстиції України оголосив відкритий конкурс претендентів на посади керівників та заступників керівників бюро правової допомоги.

Як повідомили у Координаційному центрі з надання правової допомоги, з 1 липня бюро безоплатної правової допомоги будуть створені в усіх регіонах України.

В Харківській області такі бюро відкриють у Балаклійському, Барвінківському, Близнюківському, Борівському, Валківському, Великобурлуцькому, Вовчансьокму, Дергачівському, Дворічанському, Зачепилівському, Зміівському, Золочівському, Ізюмському, Кегичівському, Коломацькому, Красноградському, Краснокутському, Куп’янському, Нововодолазькому, Первомайському, Печенізькому, Сахновщинському, Шевченківському районах, містах Люботин та Мерефа.

Взяти участь у конкурсі з відбору керівників бюро пропонують бажаючім з вищою юридичною освітою не нижче бакалаврського рівня.

Дізнатися більше про вимоги до претендентів, строки проведення та умови участі в конкурсі, а також заповнити анкету на участь у ньому можна на веб-сайті: www.legalaid-jobs.in.ua.

Заявки претендентів приймаються до 4 травня.

Додаткова інформація за телефоном: 057-343-70-53.