Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Призначено голів Нововодолазької, Чугуївської та Красноградської РДА

Призначено голів Нововодолазької, Чугуївської та Красноградської РДА

Відповідні розпорядження підписав 29 квітня Президент України Петро Порошенко.

Так, головою Нововодолазької районної державної адміністрації призначено Євгена Королюка, який до цього моменту очолював Чугуївщину.

На посаді голови Чугуївської РДА Королюка змінив Микола Шошин (керував до цього Печенізькою райдержадміністрацією).

Головою Красноградської РДА призначено 32-річного Євгена Третякова. До переходу на держслужбу він працював генеральним директором приватного аграрно-орендного підприємства «Промінь» (с. Кобзівка Красноградського району). У Євгена Третякова - чотири вищі освіти: в 2013 році закінчив Харківську державну зооветеринарну академію (інженер-технолог з виробництва і переробки продукції тваринництва), до цього – в 2005 році - Санкт-Петербурзький Військово-морський інститут (інженер за спеціальністю «гідрографія і навігаційне забезпечення судноплавства»), в 2008 - Московський державний університет імені М.В. Ломоносова (економіка та управління на підприємстві), в 2009 - Вищі спеціальні офіцерські класи Військово-морського флоту (управління бойовою і повсякденною діяльністю частин гідрографічної служби). Євген Третяков – онук Героя України Івана Гулого.

У 2015 році новий голова Красноградської РДА здобув ступінь кандидата юридичних наук. Він також є депутатом Красноградської районної ради VII скликання.