Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Юні тхеквондисти привезли «золото» з Туреччини

Юні тхеквондисти привезли «золото» з Туреччини

Про це повідомляють у Департаменті у справах молоді та спорту ХОДА.

З 19 по 24 квітня в турецькому місті Конья проходив щорічний міжнародний турнір «International Rumi Children Sport Games», на якому юні харківські майстри тхеквондо ВТФ завоювали три золоті медалі.

Змагання на цьому турнірі, за традицією, проводяться серед юнаків та дівчат в декількох видах спорту. В цьому році це були легка атлетика, важка атлетика, велоспорт, карате, а також тхеквондо, за медалі в якому успішно боролися і українці.

Збірна України з тхеквондо ВТФ, яка складалася зі спортсменів 2001-2003 років народження, здобула 6 золотих, 1 срібну та 3 бронзові медалі, а також перемогла в загальнокомандному заліку.

Свій вклад в успішний виступ команди внесли і спортсмени Харківщини, здобувши три золоті нагороди.
Олександр Дзюба успішно провів три поєдинки проти суперників з Азербайджану, Німеччини та Білорусі, завоював «золото» у вазі до 61 кг. Артур Куліда став переможцем у ваговій категорії до 53кг, здолавши представників Німеччини та Білорусі. Артур Панченко був сильнішим за суперників у ваговій категорії до 47кг. На його рахунку - три перемоги в трьох поєдинках. В двох з них він переміг господарів турніру - турецьких тхеквондистів, а в одному - представника Німеччини.