Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Євгенія Шахненка просили допомогти з ремонтом доріг у Зміївському районі

Євгенія Шахненка просили допомогти з ремонтом доріг у Зміївському районі

15 квітня заступник голови ХОДА провів особистий прийом громадян.

Мешканці Харківської області, що прийшли на прийом до Євгенія Шахненка, зверталися за допомогою у вирішенні житлово-комунальних та соціально-побутових проблем. Так, мешканка Зміївського району поскаржилася на поганий стан дороги Харків-Зміїв і місцевої мережі в Зміївському районі - від села Водяне до села Червона Поляна.

«Я сама живу в Червоній Поляні і скажу, що місцеві мешканці змушені 4 кілометри до Зміївської траси йти пішки, до нас перестали ходити навіть автобуси», - сказала жінка.

«Розумію важливість проблеми. Обов'язково найближчим часом з'ясуємо ситуацію з автобусним сполученням. З приводу якості доріг також в стислі терміни даю доручення директору Департаменту ЖКГ та розвитку інфраструктури розглянути питання із залученням фахівців Служби автомобільних доріг Харківської області та представників органів місцевого самоврядування», - сказав Євгеній Шахненко.

Також на прийом прийшла ініціативна група інвесторів харківського довгобуду багатоквартирного будинку по пр. Перемоги, 61а. Харків'яни розповіли, що незважаючи на те, що представники компанії-забудовника і підрядчика пообіцяли здати будинок в серпні поточного року, роботи там практично не ведуться.

Директор Департаменту містобудування та архітектури ХОДА, головний архітектор області Михайло Рабинович поінформував, що в цьому питанні адміністрація співпрацює з Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства, а також Міністерством юстиції України.

«Це - резонансна справа, і ми, в свою чергу, продовжуємо з'ясовувати технічні питання і інші моменти», - повідомив Михайло Рабинович. 

Всі, хто прийшов на прийом до Євгенія Шахненка, отримали, за необхідністю, консультації керівників профільних департаментів ХОДА. Рішення проблем, що потребують більш детального вивчення, заступник голови облдержадміністрації взяв під особистий контроль.