Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Концерт «Зоряний шлях» зібрав працівників та ветеранів космічної галузі

Концерт «Зоряний шлях» зібрав працівників та ветеранів космічної галузі

В області пройшли святкові заходи, присвячені Дню працівників ракетно-космічної галузі України та Всесвітньому дню авіації та космонавтики.

Для ветеранів, фахівців ракетно-космічної галузі, викладачів вишів та представників громадськості 12 квітня в Обласному організаційно-методичному театрально-концертному центрі відбувся святковий концерт під назвою «Зоряний шлях».

Вітаючи гостей заходу, директор Департаменту культури і туризму ХОДА Олег Яцина відзначив великий внесок харків’ян у розвиток космічної галузі.

«Цього року за допомогою громадськості ми розробили змістовну програму заходів щодо відзначення вагомої дати в історії розвитку космічної галузі – 55-річчя першого польоту людини в космос. Певен, що настануть часи, коли ракетно-космічна галузь України розвиватиметься потужнішими темпами, й у цьому не останню роль відіграє наш Харків. Від імені керівника області Ігоря Райніна бажаю всім здоров’я, сімейного затишку, добробуту та, звичайно ж, миру», - сказав Олег Яцина.

Директор ТОВ «Харківський планетарій імені льотчика-космонавта Ю.О. Гагаріна» Галина Железняк подякувала обласній адміністрації за організацію святкових заходів.

«Це чудово, що харків’яни можуть відсвяткувати День працівників ракетно-космічної галузі України на такому рівні, - зазначила Галина Железняк. – Вважаю, що мій особистий обов’язок – не тільки берегти історичну пам'ять, але й сприяти тому, щоб Харків, як «космічне» місто, підкорював нові й нові висоти».