Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ефективні дії українських спецпризначенців дозволили дати рішучу відсіч диверсантам. Президент

Ефективні дії українських спецпризначенців дозволили дати рішучу відсіч диверсантам. Президент

Вітання Петра Порошенка з нагоди 24-ї річниці створення Служби безпеки України.

Шановні друзі!

Вітаю особовий склад, ветеранів, рідних та близьких співробітників української спецслужби з 24-ю річницею створення Служби безпеки України.

Третій рік поспіль ви відзначаєте своє професійне свято на передовій неоголошеної війни, яка змусила усіх нас мобілізуватися для протидії агресору, усвідомити масштаб загроз державній безпеці усередині країни.

Ефективні і злагоджені дії підрозділів контррозвідки, захисту державного суверенітету і територіальної цілісності, боротьби з тероризмом, спецпризначенців «Альфа» та інших дозволили дати рішучу відсіч потужній, цинічній і терористичній за своїми формами і методами діяльності російських спецслужб, керованих ними бойовиків і диверсантів, зрадників у національних військових формуваннях, владних та правоохоронних структурах, нівелювати кремлівські плани зі знищення української державності.

У цих умовах українська спецслужба також гідно прийняла дієвий виклик ще одного внутрішнього ворога держави - корупції, довела здатність захищати економічний, науково-технічний і оборонний потенціал держави, законні інтереси і права громадян.

Схиляю голову перед пам’яттю тих, хто віддав життя за спокій та безпеку Вітчизни. Нехай їх імена постійно нагадують про ціну нашої свободи, надихають і гуртують у боротьбі за незалежність та суверенітет України.

Сердечно бажаю вам і вашим родинам миру, добра і злагоди. Хай ваша витримка, мужність, професіоналізм і незламність духу ознаменують єдність та процвітання України.

Дякую за службу і вірність Військовій присязі.

Слава Україні!