Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Черняк провів особистий прийом громадян

Михайло Черняк провів особистий прийом громадян

На прийомі до заступника голови ХОДА зверталися здебільшого з питань медичної та соціальної допомоги.

Декілька громадян підняли питання, пов’язані з проблемами чорнобильців. Зокрема, ліквідатор аварії на ЧАЕС з Харкова просив надати допомогу у лікуванні в стаціонарі та забезпеченні ліками. Група представників чорнобильських громадських організацій звернулася до Михайла Черняка з пропозиціями щодо плану заходів з підготовки та відзначення у Харківській області року вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС і пам’яті жертв Чорнобильської катастрофи.

Заступник голови ХОДА, спілкуючись з чорнобильцями, наголосив, що вирішення проблем ліквідаторів на Харківщині є пріоритетним напрямком роботи.

«Це не стільки пов’язано з 30-ю річницею аварії, скільки є принциповою позицією обласного керівництва. Ми завжди готові вислухати пропозиції та прохання чорнобильців та надати всю можливу допомогу, - підкреслив заступник голови ХОДА. - Що стосується цього року, який визначено роком вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС, то ми відзначимо його не тільки урочистими та пам’ятними заходами, а й приділимо особливу увагу вирішенню питань соціального, медичного забезпечення чорнобильців».

Також до Михайла Черняка зверталися з питань соціальних виплат, поліпшення житлових умов, за матеріальною та медичною допомогою.

За необхідності, всі, хто прийшов на прийом громадян, отримали консультації керівників профільних підрозділів облдержадміністрації.

Вирішення порушених питань Михайло Черняк взяв під особистий контроль.