Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На прийом до Юлії Світличної звернулися з проханням поновити курсування сезонного автобусу

На прийом до Юлії Світличної звернулися з проханням поновити курсування сезонного автобусу

22 березня пройшов особистий прийом заступника голови ХОДА.

Мешканці Харкова, які прийшли на прийом Юлії Світличної, поскаржилися на те, що не можуть дістатися своїх дачних ділянок у Дергачівському районі через відсутність звичного сезонного автобусного маршруту. Заявники також звернулись з проханням роз’яснити питання щодо пільгового перевезення на цьому маршруті.

Заявникам пояснили, що автобус курсуватиме і надалі у звичному режимі - з квітня по жовтень, розклад руху не змінювався. Питання стосовно пільгового проїзду також вирішується.

Ще одна заявниця звернулася на прийом Юлії Світличної з наміром влаштуватися на роботу в ХОДА. Дівчина повідомила, що має диплом лікаря, а в лютому закінчила ХарРІ НАДУ при Президентові України з червоним дипломом.

Дівчині пояснили, що її заяву буде розглянуто згідно з чинним законодавством, але працевлаштування можливе лише у разі проведення відповідних конкурсних процедур.

Ще одне питання стосувалося будівництва вбиральні в приміщенні НВК Лозівського району. За словами заявника, санвузол у навчальному закладі знаходиться на вулиці, за 50 метрів від школи, будівля холодна, без дверей і жодних зручностей.

Заявнику пояснили, що декілька років тому це питання почало вирішуватися, але через брак фінансування роботи припинилися. На сьогодні розроблений проект будівництва, документація подана на обласний конкурс проектів «Разом - у майбутнє». Але якщо проект не буде відібрано для реалізації, то, за твердженням керівництва району, роботи планується завершити у будь-якому разі до початку 2016-2017 навчального року за рахунок залучення коштів з інших джерел, не обласного бюджету.

Всі питання, які потребують більш поглибленого вивчення, заступник голови ХОДА взяла під особистий контроль. Громадяни, що прийшли на прийом, за потребою, отримали консультації фахівців профільних департаментів ХОДА.