Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення

Відповідно до п. 6 статті 7 Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарного режимів та заборону пропаганди їхньої символіки», статті 3 Закону України «Про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій», постанови Кабінету Міністрів України  від 24.10.2012 р. № 989 «Про затвердження Порядку проведення громадського обговорення під час розгляду питань про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності, які за ними закріплені, об’єктам права власності, які належать фізичним особам, імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій» Харківська обласна державна адміністрація повідомляє про проведення громадського обговорення пропозицій щодо присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій.

Пропозиції щодо об’єктів топоніміки в населених пунктах Харківської області, які підлягають перейменуванню згідно із Законом України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарного режимів та заборону пропаганди їхньої символіки», дивіться тут, пропозиції щодо перейменування станцій Харківського метрополітену - тут, районів - тут, скверів та парків - тут.

Круглий стіл за результатами громадського обговорення відбудеться 27 квітня 2016 року о 15-00 в залі засідань, розташованому  за адресою: м. Харків, майдан Свободи, 5, Держпром, 2-й під., 2-й пов.

Результати громадського обговорення будуть оприлюднені на офіційному сайті Харківської обласної державної адміністрації не пізніше 5 травня 2016 року.

Пропозиції  від фізичних та юридичних осіб, а також громадських об’єднань, що не є юридичними особами,  приймаються в письмовій чи усній формі або надсилаються електронною поштою із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає, найменування та місцезнаходження юридичної особи, з обов’язковим зазначенням теми громадського обговорення до 28 березня 2016 року за адресою: Департамент масових комунікацій Харківської обласної державної адміністрації, 61022, м. Харків, Держпром, 4-й під., 5-й пов., тел. (057) 715-72-88, E-mail: vnutrpolit@ukr.net.

 Відповідальний за проведення громадського обговорення – заступник директора Департаменту масових комунікацій – начальник управління внутрішньої політики І. П. Ісаєнко, тел. (057) 700-50-18.

З питань акредитації представників засобів масової інформації та реєстрації учасників круглого столу просимо звертатись за вищевказаними телефонами.