Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Харківщині стартував 2-й сезон «Слобожанської Ліги сміху»

На Харківщині стартував 2-й сезон «Слобожанської Ліги сміху»

Учасників відбіркового фестивалю, який відбувся в ХНАТОБі, привітала заступник голови ХОДА Юлія Світлична.

«Проведення вечорів гумору в Харкові стало доброю традицією. Хлопці - молодці! Вони навіть у найскладніших ситуаціях не втрачають почуття гумору та дарують всім нам, глядачам, позитивні емоції», - сказала Юлія Світлична, відкриваючи захід.

За право потрапити до сезону «Ліги сміху»-2016 боролися 15 команд з 11 міст України, всього ж заявки на участь у відбірковому фестивалі подали 35 команд.

«Проходить відбір, і тренери обирають собі команди - по 2 кожному. У новий сезон потраплять 12 команд. Три команди за результатами цього гала-концерту, на жаль, «Лігу» покинуть. Але це не означає, що ми їх викинемо, вони зможуть продовжити участь, але в іншому форматі, і ми чекаємо на них наступного року, - розповів ведучий і співорганізатор фестивалю, радник голови ХОДА Гліб Тимошенко. - Коли тренери оберуть команди, робота продовжиться вже всередині команд, потім на них чекає участь в 1/8 фіналу».

За результатами відбору, в сезон «Ліги сміху» -2016 не пройшли команди «Холостячки», «Князівство Монако», «Педин».

Організатори фестивалю відзначають: харківські команди гідно представляють наш регіон.

«Можна порадіти за місто Харків, тому що у Вищій, телевізійній, «Лізі сміху» грають одразу 3 харківські команди -це «Улюблене місто», «Горобчик» і «Українські рятувальники», - розповів ведучий і співорганізатор фестивалю Ігор Діденко.

У нашому регіоні гри «Ліги сміху» проходять за підтримки ХОДА.

«Це вже другий сезон «Слобожанської Ліги сміху». Сподіваюся, цей проект буде набирати обертів, і ми побачимо 3, 4 і 20 сезони. Будемо з вами святкувати ще й ювілеї цього проекту», - зазначила заступник голови обладміністрації.