Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Голова ХОДА провів особистий прийом громадян

Голова ХОДА провів особистий прийом громадян

Більшість мешканців Харківської області звернулися до керівника обладміністрації за допомогою у вирішенні соціальних питань.

Допомогти у виділенні необхідних коштів для лікування просили мешканці Дергачівського, Дворічанського, Великобурлуцького та Вовчанського районів. Серед них - мама дитини, яка страждає на рідкісне захворювання. Директор Департаменту охорони здоров'я ХОДА Олександр Галацан уточнив, що єдиний в Україні медичний центр, де надавали допомогу пацієнтам з такими діагнозами, знаходився в Донецьку, зараз центру не існує.

«Перше - подавайте документи на комісію по виділенню матеріальної допомоги на лікування, - звернувся до мами дитини Ігор Райнін. - Друге - щоб вирішити питання лікування дитини та надання необхідних витратних матеріалів, ми звернемося до Міністерства охорони здоров'я України, щоб це важливе питання було розглянуто на всеукраїнському рівні. Я особисто буду спілкуватися з міністром про можливість лікування вашої дитини за державною програмою».

Також під час прийому до Ігоря Райніна звернувся учасник антитерористичної операції, який отримав квартиру в селищі Безлюдівка, але зіткнувся з проблемою відсутності опалення.

«До мого під'їзду не підведений газ, опалення відключають - можливості опалювати квартиру немає», - пояснив відвідувач.

За дорученням голови ХОДА, найближчим часом у квартирі учасника АТО встановлять автономне опалення, також буде розглянуто питання про підведення газових комунікацій до під'їзду будинку.

Вирішення всіх питань, озвучених під час особистого прийому, Ігор Райнін взяв під особистий контроль. Також всі відвідувачі отримали необхідні консультації керівників профільних департаментів облдержадміністрації.

Більше фото