Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На прийомі Марка Беккера просили вирішити земельні питання

На прийомі Марка Беккера просили вирішити земельні питання

16 березня пройшов особистий прийом заступника голови ХОДА.

З проханням проконтролювати процес виділення земельних ділянок прикордонникам, які мають статус учасників АТО, до Марка Беккера звернулись члени однієї з громадських організацій Харківщини. 

«Ми проаналізували наявність вільних ділянок землі в деяких районах області. Зокрема, знайшли такі за межами Руської Лозової. Ми просимо посприяти у вирішенні земельного питання для наших прикордонників», - сказали заявники. 

Марк Беккер зауважив, що не бачить причин для затримки цього процесу, і ті, хто за законом мають право отримати земельні ділянки, їх отримають.

«Право отримати земельну ділянку має кожен учасник АТО, відповідно, вони повинні своїм правом скористатися. Якщо будуть якісь питання, ви можете звертатися до ХОДА. Ми розглянемо ваше звернення і дамо вам відповідь», - зазначив Марк Беккер.

Посприяти у вирішенні земельного питання прийшли й інші заявники, представники однієї з установ регіону, які попросили прискорити процес отримання кадастрового номеру. 

Марк Беккер зазначив, що всі питання будуть розглянуті в найкоротші терміни. Вирішення тих проблем, які потребують більш поглибленого аналізу, заступник голови ХОДА взяв під особистий контроль. У ході прийому громадян заявники мали змогу отримати консультації спеціалістів профільних департаментів ХОДА.