Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

До Євгенія Шахненка звернулися інвестори харківського довгобуду

До Євгенія Шахненка звернулися інвестори харківського довгобуду

4 березня заступник голови Харківської облдержадміністрації провів особистий прийом громадян.

На прийом до заступника керівника області прийшли члени ініціативної групи, яка представляє інвесторів-власників квартир у недобудованому будинку в Харкові.

Будівельні роботи на об'єкті зупинилися близько 4 місяців тому, при цьому те, що було збудовано, за словами інвесторів, не відповідає договорам.

Євгеній Шахненко розповів, що наразі по цьому об'єкту проводиться експертиза, і пообіцяв, що представники інвесторів зможуть найближчим часом ознайомитися з її результатами.

«Забудовник змінює умови договору і порушує проектно-кошторисну документацію. З цього питання проводиться експертиза, ми повинні з'ясувати, у чому суть змін проекту. Також ми займаємося вирішенням подальшої долі будинку, оскільки забудовник неспроможний завершити будівництво», - зазначив заступник голови ХОДА.

За його словами, протягом 10 днів буде зібрано спільну нараду профільних департаментів обласної державної адміністрації та Харківської міської ради, на якій розроблять алгоритм подальших дій щодо об'єкта.

Також на прийомі до Євгенія Шахненка зверталися з різних питань житлово-комунального характеру.

Так, мешканка Куп'янська озвучила свої претензії щодо укладення газових договорів, а також звернула увагу на недоліки в роботі «Харківобленерго».

Власник земельної ділянки в селищі Коротич Харківського району попросив допомогти в перенесенні трансформаторної підстанції та електричної опори, які розташовані біля його ділянки, через що до неї неможливо під'їхати.

Всі озвучені питання Євгеній Шахненко пообіцяв вивчити і надати можливу допомогу людям, які до нього звернулися. За необхідності, громадяни, які прийшли на прийом, отримали консультації керівників профільних департаментів облдержадміністарції.