Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Делегація Харківської області зустрілася з керівництвом Торговельного представництва США

Делегація Харківської області зустрілася з керівництвом Торговельного представництва США

У рамках робочого візиту делегації Харківської області до Вашингтону відбулася низка зустрічей з керівництвом організацій, що формують український вектор торговельно-інвестиційної політики США.

Шляхи подальшого поглиблення співпраці між українським та американським бізнесом у промисловій, аграрній та ІТ сферах харків’яни обговорили із заступником Торговельного представника США по Україні та країнах Східної Європи, провідним переговірником США з питань вступу до ВТО країн-кандидатів пані Елізабет Хафнер (Elizabeth Hafner) та Президентом Центру міжнародного приватного підприємництва паном Марком Шлейфером (Marc Schleifer).

Довідка. Торговельне представництво США (United States Trade Representative, USTR) – урядове агентство (міністерство), що входить до Виконавчого офісу Президента США та займається розробкою Торговельного законодавства США, складанням міжнародних угод, координацією зовнішньоторговельної політики.

Центр міжнародного приватного підприємництва (Center for International Private Enterprise, CIPE) – недержавна організація, створена при Торговій палаті США для розвитку приватної ініціативи, детінізації економіки і протидії корупції у країнах, які знаходяться на етапі демократичних та ринкових перетворень.