Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Мешканців Харківщини запрошують до обговорення проекту Програми сприяння розвитку суспільства

Мешканців Харківщини запрошують до обговорення проекту Програми сприяння розвитку суспільства

Програму розробляє Департамент масових комунікацій ХОДА спільно з Громадською радою при облдержадміністрації.

Ознайомитись з проектом «Програми сприяння розвитку громадянського суспільства в Харківській області на 2016-2020 роки» можна тут. А свої пропозиції щодо внесення корегувань до документу подавати до Громадської ради при ХОДА за адресою: майдан Свободи, 5, Держпром, 4 під., 5 пов., к. 1, за телефоном (057) 715-73-28 або на e-mail nv0112@ukr.net.

«У проекті Програми враховані інтереси організацій різної спрямованості. Цілий розділ присвячений діяльності національно-культурних товариств, є розділ з національно-патріотичного виховання, заходи, що спрямовані на розвиток волонтерського руху та самоорганізацію населення тощо. У роботі над проектом взяли участь дві організації ветеранів АТО та інші організації соціального напрямку, зокрема - інвалідів та чорнобильців», - повідомив заступник директора Департаменту масових комунікацій ХОДА – начальник управління внутрішньої політики Ігор Ісаєнко.

За його інформацією, проект Програми вже пройшов обговорення в усіх 24 комітетах та 7 робочих групах Громадської ради, обговорювався та погоджувався на засіданнях її правління та загальних зборах. Загалом в обговоренні взяло участь майже 300 організацій громадянського суспільства та окремі громадяни.

«Майже всі пропозиції, які надійшли під час обговорення, включені до проекту Програми. Виключення складають лише ті, які не мали ніякого відношення до її змісту», - уточнив Ігор Ісаєнко.