Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківські легкоатлети завоювали медалі у Мінську

Харківські легкоатлети завоювали медалі у Мінську

В столиці Білорусі відбулася міжнародна матчева зустріч U20 з легкої атлетики, на якій харківські спортсмени завоювали 3 золоті та 1 бронзову медалі.

В цій зустрічі взяли участь спортсмени шести команд – України, Білорусі, Франції, Латвії, Литви і Туреччини. Україну представляли 24 атлети, в тому числі - четверо харків’ян.

Дві перемоги здобув Анатолій Чорний. Він був першим в бігу на дистанції 60м з результатом 6.88сек, випередивши найближчого суперника з команди Туреччини на 0.02сек, а також разом з іншими українцями переміг в змішаній естафеті 4х200м з результатом 1:32.97.

Золоту медаль здобув і Павло Безніс. В потрійному стрибку харків’янин показав найкращий за суперників результат – 16.08м. Найближчого конкурента, легкоатлета з Франції, Павло перевершив на 44см.

Бронзовою нагородою в секторі штовхання ядра відмітився Дмитро Манжай. Результат харків’янина був 17.53м. Друге місце посів спортсмен з Білорусі, який штовхнув ядро на 18.07м, а перемогу здобув легкоатлет з Литви.

В свою чергу, харків’янка Олена Маляренко в бігу на дистанції 60м з бар’єрами посіла четверте місце.

Загалом українські легкоатлети здобули в Мінську 11 золотих, 2 срібні та 6 бронзових медалей та, набравши 117 очок, перемогли в командному заліку. Друге місце було за білорусами - 115 очок, третє місце виборола команда Франції  - 91 очко.