Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ігор Райнін провів переговори з президентом Бруклінської торгової палати

Ігор Райнін провів переговори з президентом Бруклінської торгової палати

У ході зустрічі з Карло Сіззурою голова ХОДА презентував потенціал Харківської області та наголосив, що особисто гарантує безпеку ведення бізнесу в нашому регіоні кожному американському інвестору.

«Американський бізнес має великий інтерес до України як до перспективного партнера, - відзначив Ігор Райнін за підсумками зустрічі. - Що стримує розвиток співробітництва? Передусім, це брак достовірної інформації про ситуацію в нашій країні. Найбільш дієвий спосіб здолати цю перешкоду – це прямий контакт. Тому дуже важливо, що ініціатива щодо організації сьогоднішньої зустрічі виходила від обох сторін. Сьогодні наші пропозиції отримали високу оцінку, вирішено продовжити переговори по цілій низці перспективних проектів на рівні конкретних компаній. Зі свого боку, ми гарантуємо американським інвесторам на Харківщині чесні та прозорі правила роботи, чітке дотримання законності та безпеку інвестицій».

Довідка. Бруклінська торгова палата (Brooklyn Chamber of Commerce) є найбільшою та найвпливовішою в Нью-Йорку та однією з найбільших бізнес-асоціацій світу. Вона об’єднує більше двох тисяч підприємств у всіх сферах економіки – від фінансово-інвестиційного сектора та промисловості до технологічного підприємництва та арт-індустрії.