Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Підготовка управлінців вищого рівня професіоналізму особливо важлива в нинішній час. Юлія Світлична

Підготовка управлінців вищого рівня професіоналізму особливо важлива в нинішній час. Юлія Світлична

Заступник голови ХОДА взяла участь в урочистій церемонії вручення дипломів магістрів державного управління випускникам ХарРІ НАДУ.

Юлія Світлична від імені голови ХОДА Ігоря Райніна привітала випускників з успішним завершенням навчання.

«Ми з вами живемо у нелегкий час – час перетворень, реформ, тих завдань, які ставить перед нами Президент України. Ми всі розуміємо, що саме труднощі можуть згуртувати ідейних людей, – зазначила Юлія Світлична у привітальному слові. – Я бажаю вам скористатися тими знаннями, які ви здобули у цих стінах, бажаю вам невпинного руху вперед, і щоб всі ваші перетворення, всі ваші здобутки були тільки в позитив, я бажаю всім нам збудувати велику, незалежну, могутню, мирну державу – Україна».

Юлія Світлична вручила дипломи магістрів відмінникам, а також грамоти і подяки викладачам і випускникам 2016 року. Вона також зазначила, що наразі перед державою стоять серйозні виклики, і для того, щоб терміново вирішувати проблеми, необхідні кваліфіковані кадри.

«Саме Харківський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України готує ті кадри, які будуть працювати на державній службі або в органах місцевого самоврядування. Тому підготовка управлінців вищого рівня професіоналізму особливо важлива в нинішній час. Цього року випускаються 359 студентів з різних регіонів України - це і Суми, й Полтава, і Луганськ, є навіть студенти з Криму, і, звичайно ж, харків'яни. Ми дуже сподіваємося, що ті кадри, які мали можливість повчитися у цих стінах, отримати і практичні, і теоретичні знання, будуть задіяні в системі держуправління і запроваджуватимуть нову політку в будівництві нашої держави», - відзначила Юлія Світлична.

Директор ХарРІ НАДУ при Президентові України Людмила Бєлова зазначила, що практично половина випускників 2016 року вже мають досвід управлінської роботи на різних рівнях, інші - стоять у резерві.

«Ви, дорогі випускники, – це і є головний результат нашої освітянської роботи. Ви є головною надією на те, що наша країна буде вільною, незалежною і буде стало розвиватися завдяки вашій професійній діяльності», - відзначила Людмила Бєлова.

Більше фото