Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

«Українські отамани» здолали найсильнішу команду світу

«Українські отамани» здолали найсильнішу команду світу

27 лютого у харківському Палаці спорту відбулася матчева зустріч Всесвітньої серії боксу WSB між командами «Українські отамани» та «Кубинські приборкувачі».

«Отамани» вперше в історії боксували в Харкові, а в складі команди дебютував харків’янин Максим Коц. Суперниками українців була найдосвідченіша команда WSB – «Кубинські приборкувачі», до складу якої входили переможці та призери Панамериканських ігор і чемпіонатів світу, а також призери Олімпіад, в тому числі - і олімпійський чемпіон 2012 року Роніель Іглесіас Сатолонго.

Але усі регалії кубинців не допомогли їм у Харкові. Більш молоді та більш мотивовані українці змогли вирвати перемогу з загальним рахунком 3:2.

Свої поєдинки виграли боксер з Миколаєва Максим Фатич (вагова категорія до 52 кг), який за роздільним рахунком суддів 2:1 переміг Йосбані Вейт Сото, Сергій Богачук з Винниці (вагова категорія до 69 кг), який за роздільним рішенням суддів 2:1 перевершив олімпійського чемпіона, а також киянин Ростислав Архипенко, який у суперважкій вазі понад 91 кг з рахунком 2:1 здолав переможця юніорського чемпіонату світу та Панамериканських ігор Леніера Перо Джустіза.

Перемога дозволила «отаманам» очолити групу, а наступні три поєдинки групового етапу вони проведуть на виїзді. В першому з них 12 березня зустрінуться з командою «Китайські дракони». 

Теги