Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

23 лютого пройде інформаційно-патріотична акція «Служба за контрактом – престижна професія і яскраве життя!»

23 лютого пройде інформаційно-патріотична акція «Служба за контрактом – престижна професія і яскраве життя!»

У рамках заходу також відбудеться виїзний обласний ярмарок вакансій.

Організатори заходу - Харківський обласний військовий комісаріат та Харківський обласний центр зайнятості за підтримки Харківської обласної державної адміністрації.

Мета проекту полягає у доведенні до чоловіків і жінок віком від 18 до 60 років усіх переваг та перспектив військової служби у Збройних Силах України.

Так, вперше в одному приміщенні будуть представлені майже усі військові частини, що розташовані в регіоні, а також районні військові комісаріати. За допомогою мультимедіаапаратури, рекламних проспектів та у ході співбесід з досвідченими воїнами-контрактниками пересічні громадяни зможуть вирішити для себе, чи хочуть вони стати на захист своєї країни.

Присутні зможуть в той же день обрати конкретну військову посаду та місце служби, а також подати рапорт про зарахування у кандидати для служби на контрактній основі у армії. У будь-якому разі, усі потенційні воїни-контрактники обміняються контактами з офіцерами Харківського обласного військкомату.

По окремих секціях будуть обговорені актуальні питання відбору громадян на військову службу та участь в цьому загальнодержавному завданні громадськості.

Місце проведення: Будинок офіцерів (вул. Полтавський шлях, 184).

Час проведення заходу: з 11:00 до 13:00.

Акредитація не потрібна. Контактна особа – Ігор Максименко (068) 805-31-03, (099) 766-68-69.

Довідка. Армії та державі вкрай потрібен рядовий, сержантський і офіцерський склад. Працевлаштуватись можна і за спорідненими з військовими спеціальностями: водієм, вулканізаторником, електрозварником, кухарем, машиністом екскаватора, машиністом крана (кранівником), механіком, радіотелеграфістом, радіотелефоністом, слюсарем-електриком з ремонту електроустаткування, слюсарем-ремонтником, токарем, трактористом тощо.

Оплата праці - стабільна: рядовий склад –  від 7000 грн, сержанти та старшини – від 7000 до 9000 грн, офіцери –  від 10000 до 13000 грн. Воїнам-контрактникам гарантується безоплатне медичне забезпечення, санаторно-курортне лікування, можливість отримати безкоштовне житло; щорічна відпустка від 30 до 45 календарних днів; право на пенсійне забезпечення незалежно від віку.