Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Шановні земляки!

Шановні земляки!

20 лютого ми вшановуємо пам'ять Героїв Небесної Сотні - людей, які віддали життя за краще майбутнє для своєї країни.

Їх вчинок змінив хід сучасної історії України. Завдяки їх самовідданості, патріотизму та вірі в ідеали свободи та демократії наша країна отримала унікальний шанс повністю змінитися, впевнено ступити на європейський шлях розвитку. І ми вже не зійдемо з цього шляху. Він не буде простим, але приклад Героїв Небесної Сотні ніколи не дасть нам здатися, скласти руки й відмовитися від поставлених цілей.

У цей день хочу ще раз висловити слова співчуття та глибокої вдячності сім'ям Героїв України Євгена Котляра, Владислава Зубенка та Юрія Паращука - трьох наших земляків, які загинули в Києві в 2014-му. Ваші рідні були вірні ідеалам до кінця, не побоялися та не здалися. Їхні імена пам'ятатиме не одне покоління українців. Їх приклад надихнув тисячі воїнів, які сьогодні захищають нашу країну на Донбасі.

Переконаний, разом, спільними зусиллями ми змінимо країну, доведемо до кінця вкрай необхідні реформи, і Україна досягне того майбутнього, про яке мріяли Герої Небесної Сотні. І це буде найкращою даниною їх світлій пам'яті. Слава Україні!

Голова Харківської обласної державної адміністрації Ігор Райнін