Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ветеран-афганець звернувся до Євгенія Шахненка за допомогою в поліпшенні житлових умов

Ветеран-афганець звернувся до Євгенія Шахненка за допомогою в поліпшенні житлових умов

19 лютого заступник голови ХОДА провів особистий прийом громадян.

Громадяни, які прийшли на прийом, зверталися до Євгенія Шахненка за допомогою у вирішенні житлово-комунальних та соціально-побутових проблем. Так, учасник бойових дій в Афганістані, мешканець селища Вільча Вовчанського району звернувся з проханням про поліпшення житлових умов. За його словами, будинок, який був виділений йому, як учаснику бойових дій, не був добудованим.

«Цей будинок я змушений добудовувати досі за свій рахунок, хоча місцева влада вважає, що будинок був готовий до експлуатації. Крім того, з невідомих причин мене зняли з черги на квартиру в Вовчанську, де я стояв на обліку з 1997 року», - поділився проблемами чоловік.

Євгеній Шахненко розповів про те, що на даний момент державні програми з надання житла пільговому контингенту громадян припинені.

«На жаль, кошти на придбання квартир для афганців держава не виділяє. Щоб вам допомогти добудувати в Вільчі ваш будинок, ми можемо сприяти в оформленні пільгового кредиту і надати матеріальну допомогу», - пояснив заступник голови ХОДА.

Він доручив керівникам відповідних департаментів ХОДА підготувати необхідні документи, щоб надати матеріальну допомогу ветерану з обласного соціального фонду. Також заступник керівника області пообіцяв розібратися в тому, чому воїна-інтернаціоналіста зняли з черги на отримання житла в Вовчанському районі.

Також на прийом до Євгенія Шахненка звернувся мешканець Дергачівського району з проханням оголосити подяку голові Малоданилівської селищної ради Олександру Гололобову від імені керівництва області.

«Якщо буде така можливість подякувати Олександру Олександровичу за те, що він робить для людей. Хочу попросити підтримати цю людину. Думаю, його праця гідна оцінки керівників області», - висловив вдячність своєму земляку чоловік.

Всі, хто прийшли на прийом до Євгенія Шахненка, отримали, за потребою, консультації від керівників профільних департаментів ХОДА. Рішення проблем, що вимагають більш детального вивчення, заступник голови обладміністрації взяв під особистий контроль.