Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Увага! Оголошено акредитацію!

Увага! Оголошено акредитацію!

19 лютого у Харкові Мінрегіон України спільно з Європейським інвестиційним банком проведуть навчальний семінар для представників міських та обласних адміністрацій сходу України.

Учасники отримають всю необхідну інформацію щодо реалізації інвестиційних проектів на місцях, проведення закупівель, вибору підрядників тощо.

Захід проходитиме в конференц-залі Департаменту агропромислового розвитку ХОДА (Держпром, 7 під’їзд, 4 поверх). Початок - об 11:00.

Акредитація ЗМІ - за телефоном (057) 715-73-14.

В рамках заходу організатори презентують посібник «Процедура закупівель. Конкурсні торги за національними процедурами», розробленого консультантами Європейського інвестиційного банку та Мінрегіону України. Ця методичка стане дорожньою картою для керівництва міста, області, громади, аби вони могли прозоро та ефективно використовувати кредитні та інвестиційні кошти на оновлення мереж та розвиток інфраструктури на місцях.

Нагадаємо, між Україною та Європейським інвестиційним банком підписана фінансова угода, в рамках якої буде реалізований масштабний проект «Надзвичайна кредитна програма для відновлення України». Сума позики, наданої в рамках співпраці, складає 200 млн євро. Кошти будуть спрямовані на наступні заходи:

- модернізація об’єктів для тимчасового розміщення внутрішньо переміщених осіб;

- відбудова та відновлення систем водопостачання;

- відновлення генерації, передачі і розподілу електричної та теплової енергії;

- відновлення та реконструкція громадських будівель;

- відбудова та відновлення з’єднуючих автомобільних та залізничних шляхів і колій.