Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ігор Райнін зустрівся з новопризначеним Генеральним консулом Республіки Польща в Харкові

Ігор Райнін зустрівся з новопризначеним Генеральним консулом Республіки Польща в Харкові

Голова ХОДА та Генеральний консул Януш Яблонський обговорили питання співпраці між Харківською областю і Польщею.

«Раді вас бачити в місті Харкові та Харківській області. Вітаємо з початком роботи в Україні. У вас дуже непроста ділянка роботи, - привітав Януша Яблонського Ігор Райнін. - У нас з Польщею - особливі відносини. Ми дуже активно застосовуємо досвід польських реформ. Ми раді вас бачити і в будь-якому питанні готові допомогти. Будемо просити вас, щоб мешканці Харківської області отримували якісні послуги в рамках законодавства в консульстві Польщі в Харкові».

Генеральний консул Республіки Польща в Харкові також висловив зацікавленість в подальшому активному розвитку відносин між Харківською областю і Республікою Польща.

«Коли надійшла пропозиція працювати в Харкові, я відразу погодився, і навіть про це не думав. Мене попереджали, що поруч - війна, і питали «чи не боїшся їхати?». Але я сподіваюся, що все буде як годиться, і Мінські угоди будуть реалізовані. Ми будемо цього прагнути і допомагати на державному рівні, щоб люди в Україні могли жити спокійно і мирно», - сказав Януш Яблонський.

Також він запросив голову ХОДА зустрітися з першим заступником міністра закордонних справ Республіки Польща. Його візит до України запланований на початок березня.

Більше фото