Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В Харкові відбудеться Ярмарок вакансій за військовими та цивільними професіями на контрактній основі

В Харкові відбудеться Ярмарок вакансій за військовими та цивільними професіями на контрактній основі

Захід пройде 23 лютого об 11:00.

Отримати високооплачувану роботу зможуть як чоловіки, так і жінки у віці від 18 до 60 років, які пройшли професійно-психологічний відбір і не мають  медичних обмежень.

«В наявності - майже тисяча вільних робочих місць. Армії терміново потрібні рядовий, сержантський та офіцерський склад», - розповідають організатори.

Працевлаштуватись можна і за спорідненими з військовими спеціальностями: водієм, вулканізаторником, електрозварником, кухарем, машиністом екскаватора, машиністом крана (кранівником), механіком, радіотелеграфістом, радіотелефоністом, слюсарем-електриком з ремонту електроустаткування, слюсарем-ремонтником, токарем, трактористом тощо.

Оплата праці  - стабільна: рядовий склад –  від 7000 грн, сержанти та старшини – від 7000 до 9000 грн,  офіцери –  від 10000 до 13000 грн.

Контрактникам гарантується безоплатне медичне забезпечення,  санаторно-курортне лікування, можливість отримати безкоштовне житло; щорічна відпустка від 30 до 45 календарних днів; право на пенсійне забезпечення незалежно від віку.

Ярмарок вакансій проходитиме в приміщенні 9-го  Гарнізонного Будинку офіцерів за  адресою: вул. Полтавський Шлях, 184 (ст. метро «Холодна гора»).

Співорганізаторами заходу виступають Харківський обласний військовий комісаріат та Харківський обласний центр зайнятості за підтримки Харківської обласної державної адміністрації.

Для уточнення інформації звертатися до відділу інформаційної роботи Харківського обласного центру зайнятості за е-mail: pr@cz.kh.ua або за тел.: (057) 757-52-72.