Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Підвищено рівень грошового забезпечення поліцейських спецбатальйонів

Підвищено рівень грошового забезпечення поліцейських спецбатальйонів

Нову зарплатню правоохоронці отримуватимуть з лютого 2016 року.

Мінімальний розмір грошового забезпечення поліцейських підрозділів патрульної служби поліції особливого призначення збільшено до мінімального рівня грошового забезпечення військових Міноборони та Національної гвардії.

Тобто, бійці Національної гвардії України та бійці поліцейських спецпідрозділів, які несуть службу на території АТО, будуть отримувати 7000 грн заробітної плати і додатково: 1400 грн – за час перебування в межах визначеної зони проведення АТО за повний місяць, 4200 грн – за час безпосереднього зіткнення з противником, потрапляння під обстріли, відбиття збройного нападу на об’єкти, що охороняються поліцейськими за повний місяць участі в таких подіях.

Мінімальний розмір грошового забезпечення поліцейського підрозділів патрульної служби особливого призначення, що перебуває в зоні проведення АТО, з лютого 2016 року становитиме 8400 гривень.

Таким чином, заробітна плата правоохоронців складатиме 7000 грн, а під час відрядження у зону АТО з доплатою – від 8400 до 11200 грн, зазначив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков.