Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Богодухові побудують нові очисні споруди

У Богодухові побудують нові очисні споруди

16 лютого заступник голови обласної державної адміністрації Євгеній Шахненко побував з робочою поїздкою в Богодухівському районі.

В рамках поїздки він провів робочу нараду на комплексі з управління відходами в Богодухові, будівництво якого вийшло на завершальну стадію. Під час засідання обговорили питання, пов'язані з початком експлуатації полігону.

Також, перебуваючи в Богодухові, Євгеній Шахненко провів нараду, присвячену питанням житлово-комунального господарства району. Зокрема, мова йшла про необхідність провести коригування проекту будівництва очисних споруд в Богодухові.

«Зараз в місті є біоплато, але воно вичерпало свої можливості і не функціонує. Проект будівництва нових очисних споруд був розроблений кілька років тому і на сьогоднішній день не відповідає вимогам до такого роду об'єктів. Для того, щоб споруди були побудовані з урахуванням стандартів ЄС, проект потрібно доопрацювати», - пояснив директор Департаменту ЖКГ Сергій Магдисюк.

Кошти на коригування проекту були виділені з обласного та місцевих бюджетів. Роботу над ним планують завершити до липня поточного року.

В ході поїздки Євгеній Шахненко провів виїзний прийом громадян. До заступника голови ХОДА звернулася родина переселенців із зони АТО з проханням допомогти в наданні житла. Також мешканці району попросили Євгенія Шахненка сприяти проведенню ремонту дороги Богодухів - Олександрівка. На ділянці дороги, що веде до села Леськівка, громадяни просили допомогти з вирубкою аварійних дерев, що ростуть уздовж проїжджої частини.

Євгеній Шахненко пообіцяв взяти озвучені питання під особистий контроль.