Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На реконструкцію систем водопостачання та водовідведення в Чугуєві планують виділити 1,2 млн грн

На реконструкцію систем водопостачання та водовідведення в Чугуєві планують виділити 1,2 млн грн

Про це повідомив заступник голови ХОДА Євгеній Шахненко під час виїзної наради, присвяченої питанням ЖКГ.

Предметом для обговорення на нараді став стан ЖКГ Чугуєва, обсяги виконаних ремонтних робіт на об'єктах соціальної сфери та впровадження енергоефективних технологій.

В ході наради Євгеній Шахненко підкреслив, що одним з важливих завдань для міста наразі є стовідсоткове забезпечення багатоповерхового житлового фонду приладами обліку теплової енергії. Заступник міського голови Чугуєва з питань діяльності виконавчих органів влади Костянтин Бармін повідомив, що в 2016 році з місцевого бюджету будуть виділені кошти на ці цілі.

Говорячи про перспективи сфер водопостачання та водовідведення міста, заступник голови ХОДА повідомив, що вже на найближчій сесії облради планують розглянути питання про виділення 1 млн 200 тис. грн для реалізації започаткованих в минулому році проектів реконструкції систем водопостачання. Зокрема - реконструкції водогону на вулицях Терешкової і Мічуріна. За інформацією керівництва Чугуєва, вже розроблено техніко-економічне обґрунтування системи модернізації водопостачання міста. На даний момент тривають переговори з Міжнародним банком реконструкції та розвитку про оформлення відповідних договірних відносин.

Також Євгеній Шахненко підняв питання, пов'язані з діяльністю об'єднань співвласників багатоквартирних будинків. Так, було відзначено, що в минулому році в місті було створено 11 ОСББ і прийнята міська програма підтримки та стимулювання їх діяльності. В рамках цієї програми буде підписаний меморандум щодо співпраці з ПРООН та залученні коштів на впровадження енергоефективних технологій.