Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Анастасія Глушко здобула три «золота» на чемпіонаті України з шашок

Анастасія Глушко здобула три «золота» на чемпіонаті України з шашок

Про це повідомляють у Департаменті у справах молоді і спорту ХОДА.

З 3 по 10 лютого в місті Івано-Франківськ відбувся чемпіонат України серед молоді, кадетів та юних надій з шашок-100, на якому золотими медалями відзначилися харків’яни Анастасія Глушко та Владислав Мазур.

Медалі чемпіонату були розіграні в класичній, швидкій та блискавичній грі. На рахунку спортсменів Харківської області - 4 золоті та 2 срібні нагороди.

Найкраще виступила Анастасія Глушко, яка в змаганнях серед кадетів здобула перемогу в усіх видах, завоювавши, таким чином, три золоті медалі. В класичній та швидкій грі на її рахунку було 12 очок в 7-ми турах, а в блискавичній грі вона набрала 11 очок.

Владислав Мазур відзначився «золотом» в класичній грі серед молоді, набравши 12 очок в 9-ти турах.

Також в класичній грі серед молоді харків’янин В'ячеслав Новицький завоював «срібло». Разом з Владиславом Антоновичем з Дніпропетровської області він набрав 11 очок, але за додатковими показниками випередив суперника.

Ще одну срібну нагороду здобула в швидкій грі серед молоді Ганна Скрипніченко. В 5-ти турах вона набрала 5 очок. Стільки же було і у переможниці чемпіонату - Ольги Губарєвої з Дніпропетровської області, якій харків’янка поступилася за додатковими показниками.