Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Юлія Світлична привітала харківських синхроністок з перемогою на чемпіонаті України

Юлія Світлична привітала харківських синхроністок з перемогою на чемпіонаті України

5 лютого команда Харківської області з синхронного плавання зайняла перше місце в довільній програмі групових змагань чемпіонату.

Чемпіонат України з синхронного плавання проходить в Харкові з 4 по 6 лютого. У нагородженні призерів другого дня змагань взяла участь заступник голови ХОДА Юлія Світлична.

«Змагання з синхронного плавання - це свято краси, волі та енергії. Харківська область може пишатися своєю школою синхронного плавання. А Україна в цілому може пишатися своїми спортсменами у всіх видах спорту, - підкреслила заступник керівника області, звертаючись до учасників турніру. - 2016 рік - рік Олімпійських ігор. Ми впевнені, що наші спортсмени - найкращі, і віримо, що вони доб'ються високих результатів на цих змаганнях».

За словами Юлії Світличної, харківські синхроністки - з тих спортсменів, на яких покладаються особливі надії як на Олімпійських іграх, так і на інших міжнародних змаганнях.

«Харківська команда по праву займає перше місце в Україні. Сьогодні дівчата в черговий раз довели, що об'єктивно - найсильніші, і це не може не радувати, - зазначила заступник голови ХОДА. - Це э результатом щоденної праці спортсменів, тренерів, лікарів, інших членів команди, батьків. І ми вдячні їм за цю працю».

Юлія Світлична підкреслила, що обласна державна адміністрація, зі свого боку, докладатиме всіх зусиль, щоб сприяти високим результатам наших спортсменів.

«Харківські спортсмени і тренери знають, що ми завжди готові до діалогу і приділяємо особливу увагу спорту. Це - пріоритет, визначений керівником області Ігорем Райніним. У зв'язку з цим в минулому році було переглянуто фінансування сфери. Ми робимо все, щоб спортсмени відчували підтримку держави і, не замислюючись про завтрашній день, працювали над собою», - підкреслила Юлія Світлична.

Під час нагородження переможців другого дня чемпіонату заступник керівника ХОДА також привітала з днем ​​народження учасницю команди Харківської області з синхронного плавання Дарину Юшко.

Більше фото