Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Цьогоріч за рахунок коштів фонду регіонального розвитку в області реалізують 27 проектів

Цьогоріч за рахунок коштів фонду регіонального розвитку в області реалізують 27 проектів

Про це повідомив заступник голови ХОДА Євгеній Шахненко.

За його інформацією, остаточний перелік інвестиційних програм, які реалізують в 2016 році за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку, уже визначено. На реалізацію 27 проектів в 11 районах області та 6 містах обласного значення планується залучити понад 152 млн грн.

У сфері ЖКГ мова йде, в основному, про реставрацію та будівництво систем водопостачання та водовідведення в населених пунктах області.

«Ми говоримо про закінчення тих проектів, які було розпочато минулого року в Золочівському, Дергачівському та Сахновщинському районах, а також про реалізацію нових проектів, - уточнив Євгеній Шахненко. - Це реконструкція двох об'єктів водогону в Куп'янську, одного - в Ківшарівці, також реконструкція системи водопостачання в смт Золочів та в смт Орілька Лозівського району. Будівництво системи водопостачання, а також роботи з установлення вуличного освітлення будуть проведені в селі Діброва Ізюмського району. У північній частині села Коробочкине Чугуївського району також планується реконструкція систем водопостачання».

Усі проекти вже затверджені як на місцевому рівні, так і в Міністерстві регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України.

«Підготовлена вся проектно-кошторисна документація, експертні висновки. Як тільки будуть виділені гроші, ми відразу ж приступимо до реалізації програм», - зазначив заступник голови ХОДА.