Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В університеті Повітряних Сил пройшов День відкритих дверей

В університеті Повітряних Сил пройшов День відкритих дверей

6 лютого колектив вишу гостинно прийняв випускників середніх навчальних закладів, які мають наміри отримати військову освіту.

В День відкритих дверей ХУПС відвідали майже 400 осіб. Серед гостей були вихованці Державної гімназії-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус» та учні випускних класів середніх шкіл Харкова та області. Офіцери ХУПС ознайомили гостей з навчально-матеріальною базою університету, розповіли про умови вступу та за якими спеціальностями проводиться підготовка курсантів.

Також для гостей провели екскурсію по спеціалізованих навчальних класах, де курсанти вивчають будову авіаційних двигунів, продемонстрували навчально-тренувальні комплекси вертольоту Мі-8МТВ та літака Л-39 «Альбатрос».

Начальники кафедр розповіли про особливості підготовки курсантів. Абітурієнти мали змогу поспілкуватись безпосередньо з викладачами, а також й курсантами, які навчаються в університеті, дізнатись про навчання та курсантське життя, як воно є.

Крім того, гості оглянули казармені приміщення, їдальню та заклади для культурного і фізичного розвитку курсантів. Під час екскурсії по музею університету юнаків та дівчат ознайомили з історію створення та формуванням вишу.