Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Євгеній Шахненко представив колективу Близнюківського району нового главу РДА

Євгеній Шахненко представив колективу Близнюківського району нового главу РДА

Офіційний захід відбувся 5 лютого.

Євгеній Шахненко передав Анатолію Калашнику вітання від голови облдержадміністрації.

«Керівництво обласної адміністрації на чолі з її главою Ігорем Райніним бажає вам успіхів на такій відповідальній посаді. Сподіваємось на подальшу плідну співпрацю з Близнюківщиною у вирішенні проблемних питань соціально-економічного розвитку району», - сказал заступник голови ХОДА.

Голова Близнюківської районної державної адміністрації подякував за щирі вітання й напуття та зазначив, що буде прислухатись до думки мешканців і працюватиме на благо району.

Слова підтримки та побажання успіхів новопризначеному голові висловили також присутні на заході голова Близнюківської районної ради Володимир Бреус, голова Ради сільгосптоваровиробників Близнюківського району Микола Геращенко та перший заступник голови Лозівської міської ради Олександр Жидков.

Настоятель Свято-Іллінського храму о.Олексій благословив очільника району на нові починання та подарував ікону «Христа Спасителя».

Нагадаємо, Анатолія Калашника призначено на посаду голови Близнюківської районної державної адміністрації розпорядженням Президента України Петра Порошенка від 30 січня 2016 року № 27/2016-рп.