Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У ХНАТОБі пройшов святковий концерт на честь Дня Соборності України

У ХНАТОБі пройшов святковий концерт на честь Дня Соборності України

Зі святом мешканців Харківщини привітала заступник голови ХОДА Юлія Світлична.

На урочистості до Обласного організаційно-методичного театрально-концертного центру запросили волонтерів, бійців АТО, соціальних працівників та молодь.

«Від імені голови Харківської обласної державної адміністрації Ігоря Райніна вітаю вас з  Днем Соборності України, - звернулася до всіх присутніх Юлія Світлична. - Зараз наша держава переживає нелегкі часи, і ми повинні зробити все, щоб зберігати територіальну цілісність України та єдність нації. Тільки загальними зусиллями ми можемо побороти негаразди й разом збудувати нову незалежну, вільну та сильну Україну! Закликаю всіх громадян, незалежно від їх переконань, до єднання. Вітаю всіх зі святом! Миру, благополуччя, любові й добра у серці!».

Також заступник голови ХОДА подякувала всім, хто зараз відстоює незалежність держави на сході, в зоні проведення АТО.

«Безумовно, Харківська облдержадміністрація приділяє особливу увагу забезпеченню прав та привілеїв, які повинні надаватися воїнам АТО та їх сім’ям. В області продовжують працювати програми, спрямовані на соціальну підтримку захисників країни. В обласному бюджеті на цей рік закладені кошти на допомогу учасникам АТО та їх родинам», - зауважила Юлія Світлична.

У своєму привітанні перший заступник голови Харківської обласної ради Віктор Коваленко нагадав про ті труднощі, які пройшла Україна на шляху до своєї незалежності.

«Шановна харківська громадо, від імені депутатського корпусу хочу вас привітати з цим святом. Ніхто, ніякі репресії та знущання, так і не змогли зламати українців. І сьогодні, коли наш народ відстоює незалежність, агресор не переможе українську душу. Від щирого серця бажаю, щоб усі ми жили у мирі, наші діти - в європейській спільноті й прославляли наш народ й країну. З Днем Соборності! Слава Україні!» - звернувся до громади Віктор Коваленко.

Більше фото