Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Експерти розроблять туристичний бренд Харківської області

Експерти розроблять туристичний бренд Харківської області

Як залучити на Харківщину більше туристів, обговорять під час засідання ініціативної групи з розробки туристичного бренду області.

Засідання пройде 20 січня о 16:00 в Харківському обласному туристсько-інформаційному центрі. Під час заходу відбудеться обговорення механізмів розробки туристичного бренду і логотипу Харківської області та впровадження туристичної маркетингової стратегії.

Обговорення проводиться з ініціативи ОКЗ «Харківський організаційно-методичний центр туризму» за підтримки Департаменту культури і туризму ХОДА, до участі в ньому запрошені представники музеїв, бібліотек, вищих навчальних закладів Харкова, екскурсоводи.

«Нам необхідно працювати над іміджем Харківської області, адже від цього залежить її привабливість як на внутрішньому, так і на зовнішньому туристичних ринках, - розповіли в центрі туризму. - Наше завдання - запровадити стандарти туристської галузі та гостинності на регіональному рівні».

Засідання ініціативної групи відбудеться за адресою: Держпром,4 під’їзд, 1 поверх, ОКЗ «Харківський організаційно-методичний центр туризму».

Деталі - за телефонами: (057) 757 45 13, (057) 780 02 01.